foto Sanne.jpg

Sanne van den Brandt

Mijn naam is Sanne van den Brandt  (1984).

 

In 2007 ben ik afgestudeerd als psycholoog aan de Universiteit van Tilburg en in 2009 als Orthopedagoog aan de Universiteit van Utrecht. Na mijn studies ben ik als Kinder & Jeugd psycholoog werkzaam geweest en heb ik vooral ervaring op gedaan met diagnostiek. In deze periode ben ik er achter gekomen dat ik er de voorkeur aan geef om met volwassenen te werken.

 

Sinds 2013 ben ik als POH-GGZ werkzaam bij een huisartspraktijk. Hier begeleid ik mensen kortdurend bij de klachten die ze ervaren en problemen waar ze tegenaan lopen. Ik heb mij gespecialiseerd in enkelvoudige slaapproblemen.

 

Recent heb ik me laten bijscholen in Acceptance and Commitment Therapy (ACT).

Dit is een vrij nieuwe vorm van gedragstherapie waarbij ik met de cliënt bekijk hoe hij/zij op een andere manier om kan gaan met moeilijke gevoelens, gedachtes en omstandigheden. Daarnaast kijk ik met de cliënt naar wat hij/zij écht belangrijk vindt in het leven om hier vervolgens meer ruimte voor te creëren. ACT is een hele praktische, concrete en actieve methode. 


Cliënten en collega’s omschrijven mij als open, eerlijk, direct en betrokken. Ik vind het telkens weer een uitdaging om naast de cliënt te gaan staan en samen te ontdekken wat voor hem of haar werkt, met een gepaste dosis humor.