top of page

Jan Oomen

Mijn beroepstitel is die van BIG-geregistreerd gezondheidszorgpsycholoog. Dit betekent dat ik me na de studie psychologie theoretisch en praktisch verder heb geschoold in het behandelen van psychologische problemen, met name bij volwassenen.

 

Het mooie aan dit werk vind ik om met allerlei verschillende mensen een veilige situatie te creëren waarbinnen we samen op een rij kunnen zetten hoe iemand ergens in vast zit en hoe daar beweging in te krijgen is.

Mijn belangrijkste taak zie ik in het samen ontdekken van iemands persoonlijke kracht om met de moeilijke kanten van het leven om te gaan.

 

Methodes waarin ik opleiding heb gehad zijn: cognitieve gedragstherapie, cliëntgerichte psychotherapie, emotion focused therapy, oplossingsgerichte therapie en EMDR.
 

Eerder heb ik bij verschillende GGZ prakijken en instellingen gewerkt in het midden en oosten van Brabant. Vanaf 2016 werk ik als freelance GZ-psycholoog in de regio Oosterhout. In 2019 ben ik gestart bij Psychotherapiepraktijk Bronckers en werk ik zowel kortdurend (in de Basis GGZ en via ZORROO) als langer durend (in de Specialistische GGZ).

 

Registraties: BIG: 99920364925, persoonlijke AGB: 94100945.

Lidmaatschappen: NIP (Nederlands Instituut voor Psychologen), de NVGzP (Nederlandse Vereniging voor Gezondheidspsychologie) en de VGCt (Vereniging voor Gedragstherapie en Cognitieve therapie).
 

bottom of page