Praktische zaken / Contact

Psychotherapie Bronckers is gevestigd in het pand 'Arkendonk 11' 

Wachttijd (update 25 september 2019):

Momenteel is de praktijk vol voor wat betreft specialistische GGZ, dus u kunt zich helaas niet aanmelden, ook niet voor de wachtlijst. Wanneer u voor groepsbehandeling bent verwezen, ligt dit anders en kunt u contact opnemen.

NB Alleen voor mensen die verzekerd zijn bij Zilveren Kruis/Achmea is er mogelijk plaats, afhankelijk van de hulpvraag en de problematiek. Ook voor verzekerden van Caresq en Menzis is er mogelijk geen wachtlijst, maar daarmee heb ik geen contract (zie ook andere pagina voor wat dit betekent).

Voor generalistische basisGGZ is er direct plaats voor mensen die verzekerd zijn bij Zilveren Kruis/Achmea of VRZ (zie op andere pagina welke verzekeraars hieronder vallen).

Wanneer u de wachttijd te lang vindt, kunt u altijd contact opnemen met de zorgaanbieder, of uw zorgverzekeraar vragen om wachtlijstbemiddeling. Uw zorgverzekeraar kan u ondersteunen, zodat u binnen 4 weken vanaf uw eerste contact met een zorgaanbieder een intakegesprek krijgt, en dat de behandeling binnen 10 weken vanaf de intake is gestart. Dit zijn de maximaal aanvaardbare wachttijden die door zorgaanbieders en zorgverzekeraars gezamenlijk zijn overeengekomen (de treeknormen). Helaas is het in de praktijk, vanwege de aard van de behandelde problematiek en daarmee samenhangende wisselende maar gemiddeld langere duur van de trajecten, niet mogelijk om aan deze normen te voldoen.
 

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now