Werkwijze / Aanmelding

Bent u verwezen voor behandeling of wilt u zelf een afspraak maken voor een kennismaking, dan kunt u een e-mail sturen of telefonisch contact opnemen. Vanwege privacy redenen raad ik u aan geen inhoudelijke persoonlijke gegevens via de mail te sturen. Ik zal in een telefoongesprek (evt op een later afgesproken tijdstip) een eerste inschatting maken of u bij mij aan het juiste adres lijkt te zijn. Wanneer een eerste afspraak gemaakt kan worden, krijgt u per post een informatiebrief toegestuurd. Daarbij zit een bevestiging van de afspraak en een strookje dat u terugstuurt waarin u al dan niet toestemming geeft om met uw huisarts of verwijzer te overleggen over uw behandeling. Ook geeft u met het terugsturen van dit strookje aan dat u de informatie heeft gelezen en dat u akkoord gaat met de in de brief beschreven voorwaarden. Verder zal u worden gevraagd een aanmeldingsformulier met wat vragen over uzelf in te vullen. Dit formulier wordt gebruikt om het eerste gesprek voor te bereiden.


Verder ontvangt u per mail een inlognaam en wachtwoord om via de gestuurde link enkele vragenlijsten in te vullen. Dit in het kader van een poging van vrijgevestigde psychotherapeuten om, zoals zorgverzekeraars verlangen, tot een maat voor effectmeting te komen. De vragenlijsten zullen aan het begin, aan het einde en enkele keren tijdens de behandeling aan u voorgelegd worden. Uw antwoorden worden anoniem verwerkt in een database van de beroepsvereniging LVVP. 

Tevens ontvangt u inloggegevens voor Cliëntenlogin, een beveiligd mailplatform. Sinds de invoering van de AVG op 25 mei 2018 is het niet meer toegestaan om via gewone mail over inhoudelijke zaken contact te hebben met cliënten.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now