Werkwijze / Aanmelding

Bent u verwezen voor behandeling of wilt u zelf een afspraak maken voor een kennismaking, dan kunt u een e-mail sturen of telefonisch contact opnemen. Vanwege privacy redenen raden we u aan geen inhoudelijke persoonlijke gegevens via de mail te sturen.

 

Een van ons zal in een telefoongesprek (evt op een later afgesproken tijdstip) een eerste inschatting maken of u bij ons aan het juiste adres lijkt te zijn. Wanneer een eerste afspraak gemaakt kan worden, krijgt u per beveiligde mail (of indien nodig per post) een informatiebrief toegestuurd.

Daarbij zit een bevestiging van de afspraak en een aanmeldformulier, dat gebruikt wordt om het eerste gesprek voor te bereiden. Hierop kunt u tevens aangeven of u toestemming geeft om met uw huisarts of verwijzer te overleggen over uw behandeling. Ook geeft u met het terugsturen van dit formulier aan dat u akkoord gaat met de in de brief beschreven voorwaarden. 


Verder ontvangt u in een andere mail een inlognaam en wachtwoord om via de gestuurde link enkele vragenlijsten in te vullen. Dit in het kader van een poging van vrijgevestigde psychotherapeuten om, zoals zorgverzekeraars verlangen, tot een maat voor effectmeting te komen. De vragenlijsten zullen aan het begin, aan het einde en enkele keren tijdens de behandeling aan u voorgelegd worden. Uw antwoorden worden momenteel alleen verzameld binnen onze praktijk en kunnen met u worden besproken.